Bel me terug

Mail me terug

Keurmerken

KIWA EN 1090
metaalunie
sbb beeldmerk

U bevindt zich hier » Certificaten

Certificaten

CE-Markering

Alle bedrijven die constructiedelen met dragende eigenschappen op de markt brengen zijn sinds juli 2014 verplicht een CE verklaring af te geven op hun producten.

Men ziet het zelfs als een economisch delict wanneer een staalconstructie of constructieve delen geleverd worden zonder CE-markering.

De CE is geen keurmerk of certificaat, maar een verklaring van de fabrikant dat het aan de constructieve eisen heeft voldaan, zoals is aangegeven in een bestek, constructieberekeningen en tekeningen. De CE-markering geldt niet alleen voor een staalconstructie als geheel, maar ook voor losse constructieve onderdelen.

Certificering NEN-EN 1090-1

Een CE verklaring mag echter niet zomaar worden afgegeven.

Het bedrijf moet hiervoor beschikken over een FPC (Factory Production Control) welke dient te worden gecertificeerd door een onafhankelijke keuringsinstantie.

Wij hebben het certificatietraject afgelegd en zijn positief beoordeeld door de KIWA.

De Keijzer Metaal BV is gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090-1, executieklasse 2, wij zijn dus volledig bevoegd om producten met een CE-markering op de markt te brengen. Onze producten zijn hierdoor gegarandeerd van een hoge kwaliteit die aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen.